Where learning begins

Student

Onze website zijn wij samen met Studenten, Superlearners en Teachers verder aan het uitbouwen naar een internet leerplatform voor persoonlijke ontwikkeling en een ontmoetingsplaats voor mensen  die streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam. De Stichting FYHY werkt via dit platform aan het creëren van bewustwording door informatie te delen en mensen samen te brengen. Tevens reiken wij hulpbronnen in de vorm van e-books, cursussen en coaching aan.

 

Wij zijn allemaal studenten van het leven. Onze maatschappij wordt steeds complexer. Om daarin succesvol te kunnen zijn en blijven heb je vaardigheden nodig die je niet geleerd hebt op school. De kans op geluk en succes kun je sterk vergroten wanneer je een gezonde geest in een gezond lichaam nastreeft.  Mensen met een gezonde geest in een gezond lichaam gaan beter met de wereld om. Daarom zeggen wij ook “als wij onszelf verbeteren dan verbeteren wij de wereld”.

 

Als Student van het leven zul jij in eerste instantie geïnteresseerd zijn in informatie. Bezoek daarvoor  onze blogs Sharing Stories en Resources. Tevens kunnen wij de blog van onze partnersite Blog Healthy mind and body aanraden.

 

Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan, bekijk dan de mogelijkheden die wij aanbieden op onze Marketplace.

 

Ons platform zien wij als “work in progress” Wij werken dan ook continue aan verbeteringen en nieuwe content. Heb jij hiervoor suggestie neem dan middels het contactformulier contact met ons op.