Over ons

Klik op afbeelding

Onze missie

 
Mensen ondersteunen bij hun streven om te komen tot een gezonde geest in een gezond lichaam. FYHY creëert bewustwording, biedt oplossingen en coacht mensen bij het nemen van actie.

Onze waarden en overtuigingen

 

Mensen zijn creators van hun eigen leven. Het leven is leren. Elke dag bevat een levensles. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Jezelf ontwikkelen is een levenstaak. Een gezonde levensstijl kun je aanleren. Onze geest biedt een rijkdom aan kansen en mogelijkheden. Om die kansen te benutten zal je echter actie dienen te ondernemen

 

De naam van de Stichting Free Yourself Heal Yourself (FYHY) komt van de titel van mijn gelijknamig boek. De gedachte achter FYHY is dat wij mensen vaak gevangen zitten in een zekere mentale constructie van gedachten, emoties, herinneringen en ervaringen. Wij hebben als een gevolg hiervan slechte gewoontes en negatieve overtuigingen ontwikkeld die ons beperken. Een persoonlijk voorbeeld en levensles was mijn rookverslaving. Veel gezondheidsklachten worden veroorzaakt door te veel stress. Als we een gezonde geest in een gezond lichaam nastreven, moeten we onszelf bevrijden van te veel stress in ons leven.

 

Een ongezonde levensstijl is een gewoonte waar wij niet altijd van bewust zijn. Op het moment dat we hiervan bewust worden, kunnen we kiezen voor een gezonde levensstijl en daar een gewoonte van maken. Goede gewoontes dragen bij tot gezondheid en geluk. Slechte gewoontes dragen op de lange termijn daarbij niet bij. Toch heeft bijna iedereen wel een paar slechte gewoontes. Slechte gewoontes veranderen en nieuwe gewoontes aanleren is de sleutel om te komen tot een gezonde geest in een gezond lichaam.

 

Oprichter van de Stichting FYHY

Klik op afbeelding

Een gezonde geest in een gezond lichaam is een belangrijke basis voor een betere wereld

 

Wanneer we zowel mentaal als fysiek gezond zijn, zijn we beter in staat om de problemen van de wereld aan te pakken. We kunnen dan helder denken en creatieve oplossingen bedenken. Bovendien zijn we beter in staat om stress te weerstaan en veerkrachtig te zijn in moeilijke tijden.

Spreekt onze missie je aan en wil je onderdeel uitmaken van onze Stichting meldt je dan aan als vrijwilliger.