Over ons

(Klik op afbeelding)

Delen is geluk

Verbeter jouw Wereld

Onze missie

Mensen ondersteunen bij hun streven om te komen tot een gezonde geest in een gezond lichaam. FYHY creëert bewustwording, biedt oplossingen en coacht mensen bij het nemen van actie.

Onze waarden en overtuigingen

Mensen zijn creators van hun eigen leven. Het leven is leren. Elke dag bevat een levensles. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Jezelf ontwikkelen is een levenstaak. Een gezonde levensstijl kun je aanleren. Onze geest biedt een rijkdom aan kansen en mogelijkheden. Om die kansen te benutten zal je echter actie dienen te ondernemen.

De naam van de Stichting Free Yourself Heal Yourself (FYHY) komt van de titel van mijn gelijknamig boek. De gedachte achter FYHY is dat wij mensen vaak gevangen zitten in een zekere mentale constructie van gedachten, emoties, herinneringen en ervaringen. Wij hebben als een gevolg hiervan slechte gewoontes en negatieve overtuigingen ontwikkeld die ons beperken. Een persoonlijk voorbeeld en levensles was mijn rookverslaving

 

Goede gewoontes dragen bij tot gezondheid en geluk. Slechte gewoontes dragen op de lange termijn daarbij niet bij. Toch heeft bijna iedereen wel een paar slechte gewoontes. Slechte gewoontes veranderen en nieuwe gewoontes aanleren is de sleutel om te komen tot een gezonde geest in een gezond lichaam.

 

Oprichter van de Stichting FYHY

(Klik op afbeelding)

Spreekt onze missie je aan en wil je onderdeel uitmaken van onze Stichting meldt je dan aan als vrijwilliger.